16. Proje Fuarı ve Yarışması / 4. Öğrenci Konferansı

16. Proje Fuarı ve Yarışması 30 Mayıs 2023 tarihinde EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fuaye Alanında düzenlenecektir. Etkinliğimiz sabah 10:00 da başlayacak, juri değerlendirmeleri sonrasında 16:00'da dereceye giren öğrenciler açıklanacaktır.

Yarışmaya katılacak öğrencilerin bu bağlantıdaki örnek dosya içeriklerini hazırlamaları gerekmektedir.

• Öğrencilerimiz posterlerini 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü 17:00'a kadar bölüm etkinlik komisyonu üyeleri ile iletişime geçerek teslim etmeleri gerekmektedir. Toplu basım işlemlerine başlanacağı için bu tarihe kadar teslim edilen posterler dekanlık tarafından basılacaktır.
  • 22 Mayıs'a projelerini yetiştiremeyen ya da posterlerini kendileri bastırmak isteyen öğrencilerimiz, 60 cm x 90 cm boyutunu bozmamak kaydıyla posterlerini kendileri bastırarak  29 Mayıs saat 12.00'a kadar posterlerini fakülte sekreterliğimize teslim edebilirler.
  • Özet (word), poster (pdf) ve tanıtıcı video (mp4) dosyası 23 Mayıs saat 17:00'a kadar bölüm etkinlik komisyonuna iletilmelidir. Jüri değerlendirmesine toplu halde iletileceğinden bu dosyaların da gecikmemesi önemlidir.
  • Değerlendirme kriterleri için tıklayınız. Poster ve sunum dosyaları hazırlanmadan önce değerlendirme kriterlerinin incelenmesini tavsiye ederiz.
  •  Etkinlik komisyonu üyeleri ve iletişim bilgilerine bu dosyadan ulaşabilirsiniz.
  • Etkinlik için detaylı bilgiye mfprojefuari.eskisehir.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz

EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:

Organize Sanayi bölgesi Eğitim Cad. No:2 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Ulaşım için etkinlik günü sabah saat 9:00'da Dekanlık önünden araçlar hareket edecektir.

4. Öğrenci Konferansı ise proje fuarında her bölümden birinci olan grupların sunumlarıyla 31 Mayıs 2023 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'nda düzenlenecektir. Program 10:30'da başlayacaktır.